حادثه ترافیکی در هرات جان دو نفر را گرفت و سه زخمی برجای گذاشت

اتاق خبر
Photo: sent to Etilaatroz

در پی تصادف یک موتر نوع کرولا با یک موتر فلانکوچ در هرات، دو مرد جان باخته و سه نفر دیگر زخم برداشته‌اند.

براساس اطلاعات منابع، این حادثه پس از چاشت دیروز (پنج‌شنبه، ۱۷ عقرب) در مسیر شاهراه هرات – اسلام‌قلعه رخ داده است.

منابع می‌افزایند که زخمیان این رویداد نیز مرد هستند و برای درمان به شفاخانه حوزوی هرات انتقال داده شده‌اند.

مقام‌های محلی طالبان تاکنون درباره‌ی این حادثه چیزی نگفته‌اند.

شاهراه هرات – اسلام‌قلعه، مسیر پرتردد و پرحادثه است.

بی‌احتیاطی، عدم رعایت قوانین ترافیکی و خرابی جاده‌ها از عوامل رویدادهای ترافیکی در کشور دانسته می‌شوند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
1 دیدگاه