جیونیوز: طالبان شش پاسگاه مرزی را رها کرده‌اند

اتاق خبر
Photo: Social Media

جیونیوز به نقل از منابع امنیتی پاکستان گزارش داده است که طالبان افغانستان در پی درگیری صبح امروز (شنبه، ۸ جدی) شش پاسگاه مرزی را رها کرده‌اند.

براساس گزارش این رسانه، طالبان افغانستان در حملات متقابل نیروهای پاکستان خسارات زیادی متحمل شده‌اند و دست‌کم «۱۵ شبه‌نظامی»، شامل اعضای طالبان، کشته و «تعداد زیادی» زخمی شده‌اند.

منابع امنیتی پاکستان گفته‌اند که طالبان افغانستان و طالبان پاکستان حملات صبح امروز بر پاسگاه‌های مرزی آن کشور را به‌صورت مشترک انجام دادند.

در این گزارش شمار افرادی که در حمله بر پاسگاه‌های مرزی پاکستان در وزیرستان شمالی دخیل بوده‌اند، بین ۲۰ تا ۲۵ نفر گفته شده است.

جیونیوز گزارش داده است که در این حملات نیروهای پاکستان تلفاتی نداشته و تنها سه نفر آنان زخمی شده‌اند.

وزارت دفاع طالبان صبح امروز اعلام کرد که چندین نقطه در خاک پاکستان که «مراکز و مخفیگاه عناصر شریر و حامیان آن‌ها» که از آن حملات بر افغانستان تنظیم و سازمان‌دهی می‌شد، «انتقاما» از مناطق جنوب‌شرقی کشور هدف حمله قرار گرفت.

این وزارت در مورد نوعیت حمله‌ی خود و تلفات احتمالی آن، جزئیاتی ارائه نکرده است.

این ادعای وزارت دفاع طالبان در حالی مطرح شد که ارتش پاکستان سه‌شنبه هفته‌ی گذشته چهار منطقه در ولسوالی برمل ولایت پکتیکا را بمباران کرد.

طالبان اعلام کردند که در این حملات ۴۶ نفر کشته وشش نفر زخمی شدند که اکثر آنان زنان و کودکان هستند.

وزارت خارجه‌ی پاکستان اما گفت که این حملات براساس اطلاعات استخباراتی و علیه تهدیدات امنیتی آن کشور انجام شده است.

پاکستان بارها ادعا کرده است که تی‌تی‌پی با استفاده از خاک افغانستان حملات خود را در پاکستان انجام می‌دهد.

اما طالبان این ادعا را رد می‌کنند و می‌گویند که تی‌تی‌پی در پاکستان حضور دارد و بخشی از قلمرو آن کشور را در اختیار دارد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه