عفو بین‌الملل خواستار آزادی یک فعال آموزش از بند طالبان شد

سازمان عفو بین‌الملل با نشر اعلامیه‌‌ای، خواستار آزادی فوری و بدون قیدوشرط وزیرخان، فعال آموزش دختران از بند طالبان شده است.

این نهاد امروز (چهارشنبه، ۱۵ حوت) با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که در مورد محل نگهداری این فعال آموزش عمیقا نگران است.

عفو بین‌الملل گفته است که با گذشت بیش از یک هفته، خانواده‌ی وزیرخان قادر به ارتباط با او و یافتن محل نگهداری‌‌اش نشده‌اند.

این نهاد افزوده است: «وزیرخان به‌طور مسالمت‌آمیز آموزش دختران و پسران را در افغانستان ترویج می‌کند؛ جایی که طالبان رسما دختران را از تحصیلات متوسطه منع کرده‌اند.»

براساس گزارش‌ها، طالبان در ششم ماه جاری میلادی وزیرخان را از خانه‌اش در منطقه‌ی «بت‌خاک» کابل بازداشت کرده‌اند.

امیرخان، برادر این فعال آموزش به روزنامه ایندیپندینت گفته است آنان هنوز نمی‌دانند او در کجا و در چه وضعیتی نگهداری می‌شود.

او افزوده است که چهار سرباز طالبان این فعال آموزش را با دستان و چشمان بسته باخود بردند.

طالبان از زمان تسلط دوباره بر افغانستان بارها فعالان آموزش زنان و دختران را بازداشت و زندانی کرده‌اند.