گفت‌وگوی سرپرست وزارت خارجه‌ی طالبان و نخست‌وزیر قطر درباره‌ی توسعه‌ی روابط دوجانبه

اتاق خبر
MofaQatar

امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه‌ی طالبان در سفر به قطر، با محمد بن عبدالرحمان آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه‌ی آن کشور دیدار و گفت‌وگو کرده است.

وزارت خارجه‌ی طالبان امروز (دوشنبه، ۸ ثور) با نشر اعلامیه‌‌ای گفته است که در این دیدار درباره‌ی روابط دوجانبه، افزایش روابط دیپلماتیک و برخی مسائل منطقه‌ای گفت‌‌وگو شده است.

این وزارت نوشته است که نخست‌وزیر قطر در این دیدار روابط کشورش با افغانستان را «نزدیک و برادرانه» توصیف کرد و خواستار توسعه‌ی روابط تجاری و ارتباط منظم بخش‌های خصوصی دو کشور شد.

بر اساس اعلامیه‌ی وزارت خارجه‌ی طالبان، نخست‌وزیر قطر همچنین از توسعه‌ی روابط طالبان با کشورهای همسایه‌ی افغانستان «ابراز رضایت» کرده است.

امیرخان متقی در این دیدار گفته است که قطر در سیاست خارجی این گروه نقش ویژه دارد و از نقش آن کشور در توسعه‌ی روابط این گروه با جامعه‌ی بین‌المللی، ستایش کرده است.

سرپرست وزارت خارجه‌ی طالبان افزوده است که با افزایش سطح روابط دیپلماتیک این گروه با قطر، روابط دوجانبه بیش از پیش تقویت می‌شود. او همچنین پیشنهاد سرمایه‌گذاری قطر در بخش‌های تجاری و توسعه‌ای افغا‌نستان را داده است.

قطر و طالبان پس از تسلط دوباره‌ی این گروه بر افغانستان تعامل گسترده‌ای داشته است و بارها مقام‌های دو طرف به کابل و دوحه سفر کرده‌اند.

قطر همچنین نقش میانجی در روابط طالبان و جامعه‌ی جهانی را به عهده داشته است و نشست‌های مختلفی را درباره‌ی افغانستان میزبانی کرده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه