کارزار جدید تطبیق واکسین پولیو فردا آغاز می‌شود

آذر
Photo: @PolioFreeAfghan

صفحه‌ی «افغانستان عاری از پولیو» اعلام کرده است که کارزار جدید تطبیق واکسین پولیو فردا (دوشنبه، ۵ جوزا) در سراسر کشور آغاز می‌شود.

این صفحه از خانواده‌ها خواسته است که «سهم خود را برای افغانستان عاری از پولیو» انجام دهند.

در سال جاری میلادی دو مورد مثبت بیماری فلج اطفال یا پولیو در افغانستان شناسایی شده است.

اولین مورد در ولسوالی بالامرغاب ولایت بادغیس و دومین مورد در ولایت هلمند شناسایی شده است.

بر اساس آمار سازمان جهانی صحت، همچنین در سال جاری میلادی ۱۸ مورد مثبت ویروس محیطی پولیو در افغانستان ثبت شده است که شامل هشت مورد در قندهار، شش مورد در هلمند و یک‌ مورد در هرکدام از ولایت‌های لغمان، کابل، ننگرهار و زابل می‌شود.

در حال حاضر افغا‌نستان و پاکستان تنها کشورهای جهان هستند که ویروس فلج اطفال یا پولیو در آن ریشه‌کن نشده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه