تیراندازی در یک مکتب در اتریش ۱۰ کشته برجای گذاشت

آذر
wikimedia

رسانه‌های اتریش گزارش دادند که تیراندازی در یک مکتب در شهر گراتس، ۱۰ کشته برجای گذاشته است.

به گزارش رسانه ای‌پی‌ای، این حمله صبح امروز (سه‌شنبه، ۲۰ جوزا) صورت گرفته است.

گزارش شده است که در میان کشته‌شدگان دانش‌آموزان و حداقل یک بزرگ‌سال نیز دیده می‌شوند. عامل تیراندازی کشته شده است.

شهردار گراتس تأیید کرده است که چندین نفر دیگر زخمی شده‌اند.

براساس اطلاعات اولیه پولیس، عامل تیراندازی احتمالا به تنهایی عمل کرده است.

به گزارش خبرگزاری اتریش، پولیس تحقیقات خود را درباره‌ی انگیزه‌ی تیراندازی آغاز کرده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه