سیل در پاکستان حدود نیم میلیون نفر را آواره کرده است

اتاق خبر
MaryamNSharif x

مقام‌ها در ایالت پنجاب در شرق پاکستان اعلام کردند که پس از چند روز بارندگی شدید و طغیان رودخانه‌ها، نزدیک به نیم‌میلیون نفر آواره شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، نبیل جاوید، رییس خدمات امدادی پنجاب امروز (شنبه، ۸ سنبله) گفته است که ۴۸۱ هزار نفر که در سیل گرفتار شده بودند، همراه با ۴۰۵ هزار مواشی، تخلیه شده‌اند.

براساس گزارش خبرگزاری فرانسه، در روزهای اخیر سه رودخانه‌ی فرامرزی که از ایالت پنجاب در مرز با هند عبور می‌کنند، به‌صورت بی‌سابقه طغیان کرده و دو هزار و ۳۰۰ روستا را در پاکستان تحت تأثیر قرار داده است.

این رسانه افزوده است که در مجموع بیش از ۱.۵ میلیون نفر در پاکستان تحت تأثیر سیل قرار گرفته‌اند.

عرفان علی خان، رییس سازمان مدیریت بحران ایالت پنجاب تخلیه‌ی حدود نیم‌میلیون نفر را «بزرگ‌ترین عملیات نجات در تاریخ پنجاب» دانسته است.

او گفته است که بیش از ۸۰۰ قایق و بیش از هزار و ۳۰۰ پرسنل نجات در تخلیه خانواده‌ها از مناطق آسیب‌دیده، که عمدتا در مناطق روستایی نزدیک سواحل رودخانه‌ها بودند، مشارکت داشتند.

به‌گفته‌ی این مقام پاکستانی، آخرین موج سیل‌های موسمی از ابتدای هفته تا کنون، جان ۳۰ نفر را گرفته است.

او افزوده است که بیش از ۵۰۰ اردوگاه جهت تأمین سرپناه برای خانواده‌ها و مواشی‌شان ایجاد شده است.

در یک ماه اخیر پاکستان شاهد بارندگی شدید موسمی و سرازیرشدن سیلاب‌ بوده است.

در اواسط این ماه میلادی، ایالت خیبرپختونخوا در مرز با افغانستان شاهد سرازیرشدن سیلاب‌ و رانش زمین بود که طی چند روز جان نزدیک به ۴۰۰ نفر را گرفت.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه