سیل و رانش زمین جان ۷۰ نفر را در هند و نپال گرفت

اطلاعات روز
Photo by PRAKASH MATHEMA / AFP

رسانه‌های بین‌المللی گزارش داده‌اند که در پی سرازیرشدن سیلاب و رانش زمین در هند و نپال، دست‌کم ۷۰ نفر جان باخته‌اند.

به گزارش رویترز، در ایالت اوتار پرادش هند، براثر سیل و رانش زمین، ۵۶ نفر جان باخته، ۴۶ نفر زخمی شده‌اند و بیش از هزار خانه آسیب دیده است.

بر اساس گزارش این رسانه، در نپال نیز ۱۴ نفر جان باخته‌اند و ۱۱ نفر مفقود شده‌اند و مقام‌ها نسبت به سرازیرشدن سیل‌های ناگهانی بیشتر هشدار داده‌اند.

«ریشیکش باسکار یاشود»، کمیسر امداد ایالت اوتار پرادش هند گفته است که این ایالت در دو روز اخیر شاهد ۶۶.۵ میلی‌متر بارندگی بوده است، در حالی که میزان معمول بارندگی برای این بازه زمانی ۷.۶ میلی‌متر است.

رویترز نوشته است که مقام‌ها در این ایالت در حال انجام عملیات نجات در مناطق آب‌گرفته و توزیع کمک‌های امدادی هستند و به مسئولان مربوطه دستور داده شده است تا خسارات وارده به محصولات زراعتی را ارزیابی کرده و برای پرداخت غرامت اقدام کنند.

بر اساس گزارش این رسانه، مقام‌ها در نپال نیز نسبت به احتمال وقوع سیل‌های ناگهانی در ۴۹ منطقه از ۷۷ منطقه‌ی این کشور هشدار داده و گفته‌اند که با تداوم افزایش سطح آب رودخانه‌های اصلی و فرعی، بیش از نیمی از این مناطق با خطر بالای سیل ناگهانی مواجه هستند.

«شانتی ماهات»، سخن‌گوی «سازمان ملی کاهش و مدیریت خطر حوادث» نپال گفت است که مناطق «راسووا» و «نوواکوت» که ماه گذشته شاهد جان باختن بیش از هزار و ۴۵۰ نفر و مفقودی هزاران نفر دیگر بر اثر سیل بودند، باید همچنان «هوشیار» باشند، اما در حال حاضر جزو مناطق پرخطر محسوب نمی‌شوند.

افزون بر این، سیل و رانش زمین جریان برق را در مناطق «مانانگ»، «موستانگ»، «میاگدی» و «باگلونگ» نپال کاملا قطع کرده و وزارت انرژی این کشور گفته است که تلاش‌ها برای وصل مجدد برق در جریان است.

وزیر منابع آب و انرژی نپال گفته است که طغیان رودخانه «راهوگانگا» به خطوط انتقال یک پروژه‌ی برق‌ آبی ۴۰ مگاواتی آسیب رسانده است.

در هند نیز «کمیسیون مرکزی آب» اعلام کرده که ایستگاه‌های سنجش آب رودخانه‌ها در هفت ایالت، وضعیت «بحرانی» را نشان می‌دهند و سطح آب چندین رودخانه بزرگ، از جمله «گنگ، گانداک، کوسی، باگماتی و نارمادا» از حد خطر فراتر رفته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه