وزیر خارجه‌ی طالبان به هند رفت

اطلاعات روز

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه‌ی طالبان امروز (چهارشنبه، ۱۶ میزان) به هند رفت.

ضیاءاحمد تکل، معاون سخن‌گوی طالبان می‌گوید که این سفر به دعوت رسمی وزیر امور خارجه‌ی هند انجام شده است.

او گفته است که متقی با مقام‌های هندی در مورد روابط سیاسی، اقتصادی، تجاری و توسعه‌ی روابط بین افغانستان و منطقه گفت‌وگو می‌کند.

این اولین سفر وزیر خارجه‌ی طالبان به هند در چهار سال اخیر است.

این سفر نشان‌دهنده نزدیکی طالبان به هند است، در حالی که روابط این گروه با پاکستان، رقیب هند در چهار سال گذشته با تنش و سردی به همراه بوده است.

متقی قرار بود در ماه اسد به پاکستان برود، اما به‌دلیل عدم صدور معافیت سفر از سوی شورای امنیت سازمان ملل، این سفر لغو شد.

مقام‌های ارشد طالبان از جمله امیرخان متقی تحت تحریم شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار دارند و برای سفر به خارج از کشور، نیاز به مجوز سفر دارند. کشورهای میزبان مقام‌های طالبان برای آنان مجوز سفر می‌گیرند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه