ترکیه هیأتی را برای صلح میان طالبان و پاکستان به اسلام‌آباد اعزام می‌کند

اطلاعات روز
اطلاعات روز
Photo: @RTErdogan

رجب طیب اردوغان، رییس‌جمهور ترکیه گفته است که وزیران خارجه و دفاع و رییس استخبارات آن کشور این هفته به اسلام‌آباد می‌روند تا در مورد مذاکرات آتش‌بس و صلح میان پاکستان و طالبان با مقام‌های پاکستانی گفت‌وگو کنند.

به گزارش رویترز، اردوغان این اظهارات را در مسیر بازگشت از باکو، پایتخت آذربایجان و پس از دیدار با شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان بیان کرده است.

رییس‌جمهور ترکیه افزوده است که هدف از سفر این هیأت، برقراری آتش‌بس دائمی و صلح بین پاکستان و طالبان در اسرع وقت است.

اردوغان در دیدار با شهباز شریف نیز گفته بود که تنش میان پاکستان و طالبان را از نزدیک دنبال می‌کند و خواستار حفظ آتش‌بس شده بود.

هیأت ترکیه در حالی به اسلام‌آباد سفر می‌کند که سومین دور مذاکرات طالبان و پاکستان در استانبول، روز جمعه بدون نتیجه پایان یافت.

این مذاکرات با میانجی‌گری ترکیه و قطر آغاز شده بود و پس از سه دور، بدون دستیابی به توافق نهایی، متوقف شده است.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه