طالبان از آغاز بهره‌برداری از یک نیروگاه برق‌ آبی در پنجشیر خبر دادند

اتاق خبر
Photo: @FDPM_AFG

شرکت برق‌رسانی افغانستان (برشنا) که اکنون تحت کنترل طالبان است، از آغاز بهره‌برداری از نیروگاه برق‌ آبی «پارنده» در پنجشیر خبر داده است.

این شرکت اعلام کرده است که این نیروگاه امروز (پنج‌شنبه، ۲۲ عقرب) با حضور عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی نخست‌وزیر طالبان، به بهره‌برداری رسیده است.

عبدالغنی برادر در مراسم بهره‌برداری این نیروگاه برق گفته است افغانستان دارای منابع بی‌شمار برق‌ آبی، آفتابی و بادی است.

او برق را برای توسعه‌ی صنعت در کشور ضروری دانسته و گفته است که خودکفایی در تولید برق از اولویت‌های طالبان است.

عبدالباری عمر، رییس شرکت برشنا، گفته است که نیروگاه برق پارنده ظرفیت تولید چهار میگاوات برق را دارد و برق مورد نیاز برای چهار هزار مشترک را فراهم خواهد کرد.

او افزوده است که کار این پروژه با هزینه‌ی حدود هشت میلیون دالر تکمیل شده است.

کار این پروژه در سال ۲۰۱۳ میلادی و در زمان حکومت پیشین افغانستان آغاز شده بود، اما تا کنون تکمیل نشده بود.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه