طالبان کشته‌شدن ۱۰ شهروند افغانستان در تیراندازی مرزبانان ایرانی را تأیید کردند

اتاق خبر

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در فراه تأیید کرده است که ۱۰ شهروند افغانستان هنگام تلاش برای سفر قاچاقی به ایران، توسط مرزبانان آن کشور کشته شده‌اند.

محمدنسیم بدری، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در فراه امروز (سه‌شنبه، ۱۱ قوس) گفته است که این افراد می‌خواستند به‌صورت غیرقانونی از طریق بندر ابونصر فراهی وارد ایران شوند.

او شمار دقیق افرادی را که قصد سفر قاچاقی به ایران داشتند، ذکر نکرده، اما افزوده است که دو نفر دیگر ناپدید هستند.

پیش از این منابع محلی به روزنامه اطلاعات روز گزارش داده بودند که مرزبانان ایرانی بر یک گروه ۳۵ نفری شهروندان افغانستان در مناطق مرزی با ولایت فراه تیراندازی کرده و دست‌کم ۱۲ نفر آنان را کشته‌اند.

منابع گفته بودند که این افراد روز یک‌شنبه این هفته می‌خواستند از طریق مرز ۷۸ میل فراه وارد ایران شوند که هدف تیراندازی قرار گرفتند.

به‌گفته‌ی منابع، جسد کشته‌شدگان به شفاخانه ولایتی فراه منتقل شده و از سرنوشت سایر افراد اطلاعی در دست نیست.

مقام‌های ایرانی تا کنون در مورد تیراندازی و کشتن شهروندان افغانستان اظهارنظر نکرده‌اند.

پیش از این نیز موارد متعددی از تیراندازی مرزبانان ایرانی بر شهروندان افغانستان گزارش شده است.

در پی توقف روند صدور ویزای ایران، شماری از شهروندان کشور تلاش می‌کنند که از طریق قاچاق وارد آن کشور شوند.

طالبان در ماه‌های اخیر از بازداشت صدها شهروند کشور که در تلاش سفر قاچاقی به ایران بودند، خبر داده‌اند.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه