صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) میگوید که شمار کودکان مبتلا به سوءتغذیه حاد در افغانستان به ۳.۷ میلیون نفر افزایش یافته است.
پیش از این، یونیسف شمار کودکان مبتلا به سوءتغذیه حاد در افغانستان را ۳.۵ میلیون نفر گزارش داده بود.
یونیسف گفته است که میخواهد به ۱.۳ میلیون کودک مبتلا به لاغری شدید و سوءتغذیه متوسط پرخطر، خدمات درمانی ارائه کند، اما با کمبود بودجه مواجه است.
یونیسف در یک اعلامیهی دیگر نیز گفته است که بحران حمایت از کودکان در افغانستان در حال عمیقتر شدن است.
این نهاد گفته است که از میان ۲۱.۹ میلیون نفر نیازمند به کمکهای بشردوستانه در افغانستان در سال ۲۰۲۶ میلادی، ۱۱.۶ میلیون آن کودک هستند.
یونیسف در اعلامیهی خود همچنین به تشدید گرسنگی در افغانستان اشاره کرده است.
این نهاد نوشته است که با شروع زمستان در افغانستان، گرسنگی در این کشور رو به وخامت است.
در تازهترین گزارش طبقهبندی یکپارچه فاز امنیت غذایی (آیپیسی) نیز پیشبینی شده است که گرسنگی در زمستان پیشرو در افغانستان تشدید خواهد شد.
در این گزارش آمده است که در این زمستان، ۱۷.۴ میلیون نفر در افغانستان با ناامنی غذایی شدید مواجه خواهند شد.