یک جوان در هلمند خودکشی کرد

اتاق خبر

منابع محلی در هلمند می‌گویند که یک جوان در شهر لشکرگاه، مرکز این ولایت، با شلیک گلوله به زندگی‌اش پایان داده است.

به‌گفته‌ی منابع، این جوان عتیق‌الله نام داشت و حوالی ساعت ۱۰:۳۰ دقیقه‌ی پیش‌ازچاشت امروز (سه‌شنبه، ۲ جدی) خودکشی کرده است.

منابع علت خودکشی این جوان را «مشکلات مالی» دانسته‌اند.

طبق اطلاعات منابع، این جوان در شهر لشکرگاه صرافی داشت و در چند ماه اخیر با مشکلات مالی مواجه شده بود.

مسئولان محلی طالبان در هلمند تا کنون در مورد خودکشی این جوان اظهارنظر نکرده‌اند.

پس از تسلط دوباره‌ی طالبان بر افغانستان، موارد خودکشی جوانان در کشور افزایش چشم‌گیر یافته است.

علت اغلب خودکشی افراد، ناامیدی نسبت به آینده، بیکاری، فقر و مشکلات روانی دانسته می‌شود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه