نیروهای طالبان در هلمند یک نفر را به قتل رساندند

اطلاعات روز
اطلاعات روز

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در هلمند از کشته‌شدن یک نفر و زخمی‌شدن یک نفر دیگر در شهر لشکرگاه، مرکز این ولایت براثر شلیک نیروهای این گروه خبر داده است.

این فرماندهی با نشر اعلامیه‌ای گفته است که این رویداد امروز (سه‌شنبه، ۲۳ جدی) در منطقه‌ی «بولان» حوزه‌ سوم شهر لشکرگاه رخ داده است.

فرماندهی امنیه‌ی طالبان در هلمند گفته است که این دو نفر می‌خواستند یک موتر نوع «آکوا» را سرقت کنند، اما توسط نیروهای این گروه هدف قرار گرفتند و یکی از آنان کشته و دیگری زخمی شد.

این فرماندهی هویت این افراد را ذکر نکرده و جزئیات بیشتری نیز در مورد تیراندازی بر آنان ارائه نکرده است.

طالبان پیش از این نیز در برخی مناطق کشور مدعی شده‌اند که سارقان مسلح را هدف قرار داده و کشته‌اند، اما منابع محلی بعدا گزارش داده‌اند که افراد کشته‌شده سارق نبوده و مشخص نیست که طالبان چرا آنان را هدف قرار داده‌اند.

با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه