طالبان از حملات هوایی پاکستان در کابل خبر دادند

اتاق خبر
Photo: @AFGDefense

وزارت دفاع طالبان از حملات هوایی تازه‌ای پاکستان در کابل خبر داده است.

عنایت‌الله خوارزمی، سخن‌گوی وزارت خارجه‌ی طالبان شام امروز (یک‌شنبه، ۱۰ حوت) در ایکس نوشته است که «علیه طیاره‌های پاکستانی حملات دافع هوا در کابل انجام شد، هم‌شهریان کابل تشویش نداشته باشند».

پیش‌تر شماری از شهروندان از شنیده‌شدن صدای انفجار در پایتخت خبر داده بودند.

تا کنون جزئیاتی از این حملات در دست نیست.

در پی حملات تلافی‌جویانه‌ی طالبان علیه پاکستان در پنج‌شنبه‌شب هفته‌ی گذشته، این سومین بار است که پاکستان کابل را هدف حمله‌ی هوایی قرار می‌دهد.

طالبان دیشب نیز از حمله‌ی هواپیماهای پاکستانی در کابل خبر داده و گفته‌اند که بر این هواپیماها شلیک کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه