طالبان: پاکستان و ایران در یک روز نزدیک به چهار هزار مهاجر را اخراج کردند

اطلاعات روز

«کمیسیون رسیدگی به مشکلات مهاجران» طالبان می‌گوید که دیروز (دوشنبه، ۲۴ حمل) سه هزار و ۹۶۵ مهاجر از پاکستان و ایران اخراج و وارد افغانستان شدند.

این کمیسیون گفته است که از این میان سه هزار و ۹۵۷ نفر از پاکستان و ۳۶۸ نفر دیگر از ایران اخراج و به افغانستان بازگشتند.

«کمیسیون رسیدگی به مشکلات مهاجران» طالبان گفته است که این افراد از طریق گذرگاه‌های مرزی تورخم، اسپین‌بولدک، اسلام‌قلعه و پل‌ابریشم وارد افغانستان شدند.

اخراج مهاجران افغانستان در روزهای اخیر از پاکستان افزایش چشم‌گیر یافته است.

براساس آمار طالبان، پاکستان روز یک‌شنبه نیز پنج هزار و ۱۶۵ مهاجر را به افغانستان اخراج کرده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه