سفر عراقچی به اسلام‌آباد؛ بقایی: هیچ دیداری بین ایران و امریکا برنامه‌ریزی نشده است

اطلاعات روز
Photo: XINHUA

اسماعیل بقایی، سخن‌گوی وزارت خارجه‌ی ایران می‌گوید که در جریان سفر عباس عراقچی، وزیر خارجه‌ی این کشور به پاکستان «هیچ دیداری بین ایران و امریکا برنامه‌ریزی نشده است».

وزیر امور خارجه‌ی ایران شامگاه دیروز (جمعه، ۴ ثور) وارد اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان شد و مورد استقبال عاصم منیر، فرمانده ارتش، محمد اسحاق‌ دار، وزیر خارجه‌ و محسن نقوی، وزیر داخله‌ی پاکستان قرار گرفت.

سخن‌گوی وزارت خارجه‌ی ایران گفته است که در جریان این سفر «نظرات و ملاحظات جمهوری اسلامی ایران به طرف پاکستانی منعکس می‌شود».

او افزوده است که عراقچی با مقام‌های عالی‌رتبه‌ی پاکستانی «در رابطه با تلاش‌های میانجی‌گرانه و مساعی جمیله آن‌ها برای پایان دادن به جنگ تجاوزکارانه‌ی تحمیلی امریکا و رژیم صهیونسیتی و برقراری صلح در منطقه رایزنی خواهد کرد».

این در حالی است که کاخ سفید دیروز اعلام کرد که استیو ویتکاف، فرستاده‌ی ویژه امریکا در امور خاور میانه و جرد کوشنر، داماد دونالد ترامپ برای گفت‌وگو با ایران به پاکستان می‌روند.

شبکه‌ی خبری «ای‌بی‌سی» نیز گزارش داده است که هیأت‌های ایران و امریکا به‌طور جداگانه با مقام‌های پاکستان دیدار می‌کنند و در صورت پیشرفت در مذاکرات، ممکن است دو طرف روز یک‌شنبه گفت‌وگوی مستقیم داشته باشند.

پاکستان در تلاش است تا بار دیگر مقام‌های ایران و امریکا را ترغیب به مذاکره‌ی مستقیم در اسلام‌آباد کند.

اما ایران به‌دلیل ادامه‌ محاصره‌ی دریایی‌اش از سوی امریکا، تا کنون حاضر به مشارکت در این مذاکرات نشده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه