«جبهه مقاومت» از کشتن دو عضو طالبان در هرات خبر داد

اطلاعات روز

«جبهه مقاومت ملی افغانستان» می‌گوید نیروهایش در ولسوالی گذره ولایت هرات، دو عضو طالبان را کشته‌اند.

این جبهه با نشر خبرنامه‌ای در ایکس، گفته است که این حمله حوالی ساعت ۹:۳۰ دقیقه‌ی جمعه‌شب (۵ سرطان) در ساحه «سه‌راهی کمربندی هرات-قندهار» از مربوطات ولسوالی گذره‌ انجام شده است.

طبق خبرنامه، در این حمله دو نیروی کندک کشف لوای اول قول‌اردوی الفاروق طالبان که در حال گشت‌زنی بودند، کشته شده‌اند.

در خبرنامه آمده است که در این حمله افراد ملکی و نیروهای «جبهه مقاومت ملی افغانستان» هیچ‌گونه آسیب ندیده‌اند.

طالبان تا هنوز در این مورد اظهارنظر نکرده‌اند.

طالبان حضور فیزیکی و فعالیت نظامی نیروهای مسلح مخالف خود را رد می‌کنند و در مورد حملات ادعایی آن‌ها اظهارنظر نمی‌کنند.

اما سازمان ملل متحد در گزارش‌هایش برخی از حملات «جبهه مقاومت ملی افغانستان» و «جبهه آزادی افغانستان» علیه طالبان را تأیید می‌کند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه