نخستین محموله‌ی سنگ هرات به امریکا صادر شد

اطلاعات روز

دفتر مطبوعاتی والی طالبان در هرات اعلام کرد که نخستین محوله‌ی سنگ معدنی این ولایت به مقصد ایالات متحده امریکا صادر شده است.

دفتر مطبوعاتی والی طالبان در هرات امروز (چهارشنبه، ۷ اسد) با نشر خبرنامه‌ای گفته است که این محموله از سوی یک شرکت خصوصی ارسال شده است.

ارزش این محموله‌ی سنگ سیاه معدن زنده‌جان هرات ۱۰۰ هزار دالر امریکایی گفته شده است. معدن سنگ سیاه مرمر که بیشتر کاربرد تزئینی دارد، در ساحه انجیرک ولسوالی زنده‌جان ولایت هرات موقعیت دارد.

طی دو سال اخیر، صادرات سنگ مرمر سفید و تراورتن مالستان غزنی به استرالیا نیز آغاز شده است.

در سال ۱۳۹۳ خورشیدی، دولت جمهوری اعلام کرد که تا هنوز ۳۵ معدن سنگ مرمر با تنوع ۴۵ رنگ در مناطق مختلف کشور شناسایی شده است که حجم کلی آن‌ها بیش از نُه میلیارد تُن و ارزش این معادن بیشتر از ۲۰۰ میلیارد دالر تخمین شده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه