حوثی‌های یمن: یک جنگنده‌ی اف-۱۵ عربستان سرنگون شد

اطلاعات روز
photo: NARA / GetArchive

حوثی‌های یمن می‌گویند یک جنگنده‌ی اف-۱۵ عربستان سعودی را در مأرب سرنگون کرده‌اند.

یحیی سریع، سخن‌گوی حوثی‌ها امروز (چهارشنبه، ۲۵ سرطان) اعلام کرد که این جنگنده با موشک زمین به هوا، ساخت داخلی یمن، ساقط شده است.

او بدون اشاره به سرنوشت سرنشینان این جنگنده، گفته است که دو جنگنده‌ی اف-۱۵ و تایفون که برای یافتن لاشه‌ی جنگنده‌ی ساقط‌‎شده آمده بودند، مجبور به عقب‌نشینی شدند.

یحیی سریع می‌گوید درگیری میان حوثی‌ها و عربستان سعودی همچنان جریان دارد و ارتش سعودی طی شش روز گذشته ۴۵۰ حمله‌ی هوایی بر خاک یمن انجام داده است.

او افزوده است که این حملات در ولایت‌های تعز، لحج، جوف، حجه، مأرب، صعده و بیضاء انجام شده است که مواضع غیرنظامی را نیز هدف قرار داده و باعث کشته و زخمی شدن مردم شده است.

عربستان سعودی صبح امروز اعلام کرد که با پهپاد شلیک‌شده از سوی حوثی‌ها بر فراز مکه مقابله کرده است.

اما یحیی سریع این ادعا را رد کرده و گفته است که هدف قرار گرفتن مکه مکرمه «ادعای دروغین» است و هیچ‌گونه تهدیدی از سوی یمن متوجه اماکن مقدس نیست.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه