وزارت مالیه‌ی طالبان از امضای تفاهم‌نامه با بانک‌ها برای جمع‌آوری الکترونیک عواید خبر داد

اتاق خبر

وزارت مالیه‌ی طالبان از امضای تفاهم‌نامه با شماری‌ از بانک‌ها و مؤسسات مالی برای جمع‌آوری الکترونیکی عواید خبر داد.

در اعلامیه‌ی این وزارت که امروز (پنج‌شنبه، ۷ عقرب) نشر شد، آمده است که براساس این تفاهم‌نامه، عواید دولتی در مرکز، ولایت‌ها و ولسوالی‌ها به‌صورت الکترونیک به خزانه‌ی دولت جمع‌آوری خواهد شد.

وزارت مالیه‌ی طالبان توضیح داده است که مؤسسات مالی در بدل هر تعرفه، ۱۰ افغانی به‌عنوان حق‌الزحمه دریافت خواهند کرد و پول‌های جمع‌آوری‌شده را از طریق سیستم الکترونیک به بانک مرکزی می‌سپارد.

این وزارت افزوده است که با الکترونیک‌سازی روند جمع‌آوری عواید دولتی، امور مالی تسریع و تسهیل خواهد شد، نیاز به انتقال پول نقد کاهش خواهد یافت و همچنین زمینه‌ی تأمین شفافیت در روند جمع‌آوری عواید فراهم خواهد شد.

گفتنی است که طالبان در پنج سال اخیر در حالی که به‌گونه‌ی گسترده مالیات وضع کرده‌اند، درباره‌ی میزان عواید و چگونگی مصرف آن توضیح نمی‌دهند.

حکومت این گروه سند بودجه‌ی خود را همگانی نمی‌کند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه