انفجار بمب در مراسم عاشورا در بنگلادش یک کشته و صد زخمی برجاگذاشت

اطلاعات روز

اطلاعات روز: انفجار چندین بمب دستی در مراسم شیعیان بنگلادش در روزعاشورا، یک تن از عزاداران کشته و صد نفر دیگر زخمی شده‌اند.

پولیس بنگلادش گفته که چندین بمب دست‌ساز به سوی محلی که شیعیان این کشور در داکا، پایتخت این کشور برای عزاداری تجمع کرده بودند، پرتاب شده است.
گروه داعش در صفحه اجتماعی توییتر مسئولیت این انفجار را به عهده گرفته است.
به نقل از بی‌بی‌سی، رهبران اقلیت شیعه در بنگلادش گفته‌اند که این اولین بار است که مراسم آن‌ها هدف قرار می‌گیرد.
bangladish bomb attack پولیس بنگلادش، دو نفر را در این ارتباط بازداشت کرده اما در مورد بیانیه‌ داعش و هویت این افراد چیزی نگفته است.
از سویی هم، روز جمعه در نهم محرم در نتیجه‌ی یک حمله انتحاری در شهر یعقوب‌آباد پاکستان دست‌کم۲۲ نفر کشته و ده‌ها نفر دیگر زخمی شده‌اند.
گزارش‌ها نشان می‌دهند که شماری  از کودکان هم در میان قربانیان هستند. این دومین حمله به مراسم عزاداری شیعیان پاکستان در چند روز اخیر بود.
روز پنجشنبه نیز، یک حمله انتحاری به مسجدی در بلوچستان پاکستان، حداقل ده کشته بر جای گذاشت.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه