اطلاعات روز

روند آزمایشی ثبت نام آنلاین متقاضیان پاسپورت آغاز شد

اطلاعات روز: طرح ثبت‌نام آنلاین و دریافت پاسپورت توسط پُست سریع، به‌صورت آزمایشی روز پنج شنبه، 24 جدی، با حضور مقام‌های ارشد دولتی در کابل آغاز شد.
این طرح از سوی وزارت مخابرات و تکنالوژی معلوماتی آماده شده و از سوی کابینه نیز تصویب شده است.
تفاهم‌نامه اجرای این طرح روز پنج‌شنبه میان وزارت‌های داخله، مخابرات و مالیه امضا شد. این طرح به‌صورت مشترک توسط وزارت مخابرات، ریاست پاسپورت و بانک مرکزی تطبیق می‌شود.
این طرح که در قدم اول در کابل آغاز شده و در قدم دوم و سوم در ولایت‌ها و ولسوالی‌ها نیز عملی خواهد شد، در نظر دارد تا متقاضیان برای دریافت پاسپورت به‌صورت آنلاین فورم خانه پوری کنند و توزیع پاسپورت نیز از طریق ریاست افغان پُست صورت می‌گیرد.
عبدالله عبدالله، رییس اجراییه در مراسم افتتاح این طرح گفت که ریاست پاسپورت تا اجرای کامل این طرح، تلاش کند تا مشکلاتی که در سیستم موجود دارد را برطرف کند.
آقای عبدالله از اجرای این طرح گامی برای مبارزه با فساد اداری نام‌برده و گفت که نهادهای مختلف دولتی باید از تکنالوژی معلوماتی به‌صورت هماهنگ استفاده کنند تا رسیدن به اهداف حکومت‌داری خوب میسر شود.
وزارت مخابرات می‌‌گوید که براساس این طرح متقاضیان در سراسر کشور به شکل آنلاین برای دریافت پاسپورت ثبت‌نام کرده می‌توانند. پس از طی مراحل اسناد، مدارک و پرداخت هزینه مشخص، می‌توانند در مدت سه الی چهار روز از نزدیک‌ترین پسته‌خانه محل زندگی شان پاسپورت خود را دریافت کنند.
عبدالرزاق وحیدی، وزیر مخابرات و تکنالوژی معلوماتی در مراسم افتتاح اجرای آزمایشی این طرح گفت: «اهمیت اصلی این سیستم در واقع این است که ارتباط میان شهروندان و یک یا دو نهاد دولتی از طریق دیجیتالی فراهم می‌شود. ثبت آنلاین و هم‌چنین تعیین وقت ملاقات به یک وقت مشخص تغییر خواهد کرد. یعنی ضرورت نیست که یک نفر نیم شب آمده و در صف ایستاد شود. از طریق سیستم آنلاین برایش تذکر داده می‌شود که چه زمانی مراجعه کند.»
یاسین صمیم سخن‌گوی وزارت مخابرات گفته است متقاضیان پاسپورت پس از پُرکردن آنلاین فورم، یک روز برای بایمیتریک به ریاست پاسپورت رفته و بعد از پرداخت پول پاسپورت، از طریق ریاست افغان پُست، پاسپورت خود را به‌دست خواهند آورد.
فعلاً متقاضیان پاسپورت در کابل و ولایت‌ها صف‌های طولانی را برای دریافت پاسپورت تحمل می‌کنند و هفته‌ها نیز برای دریافت پاسپورت شان انتظار می‌کشند.
این طرح برای تسریع روند دریافت پاسپورت، سهولت برای مردم، کاهش فساد اداری و حکومت‌داری خوب از سوی دولت عملی می‌شود.
طرح ثبت نام آنلاین و در دریافت پاسپورت از طریق پست سریع، به‌دنبال کمپیوتری شدن پاسپورت مورد اجرا قرار می‌گیرد.

دیدگاه‌های شما
  1. سلام وقت بخیر مه ازولایت هرات هستم میخوام ثبت نام انلاین برای پاسپورت کنم اما چی رقم میشه معلومات بدین.

  2. باسلام وآرزوی موفقیت . آیاامکان توضیع پاسپورت آنلاین برای افغانهای خارج ازافغانستان مثل ایران که مدرک تشخیص کارت شناسای کامپیوتری دارندامکان پذیراست یاخیر

  3. لازم بذکر است : عزیزان افغانی دارای مجوز اقامت در ایران میتوانند ازطریق این نمایندگی تحت پوشش بیمه عمرقراربگیرند. شماره تماس جهت مشاوره : 55696469–09109217701–09122394495 ( خیری)

  4. ضمن عرض سلام وادب خدمت شما برادران افغانستانی بنده اهل ایران هستم و با توجه به داشتن نمایندگی بیمه نامه عمر وسرمایه گذاری ضمن اذعان داشتن به این موضوع که عزیزان افغانی شاغل در ایران باتوجه به نوع فعالیت که اغلب در زمینه های عمرانی وساختمانی در حال فعالیت میباشند که اکثر این مشاغل جزء مشاغل سخت وخطرآفرین میباشد به جهت قدردانی ازاین عزیزان تصمیم به اطلاع رسانی جهت تحت پوشش قراردادن بیمه ای این دوستان نمودم از همین رو با دادن نامه رسمی از طریق شرکت بیمه پاسارگاد به نمایندگی اینجانب به سفارت افغانستان بخش مهاجرین جناب آقای مصطفوی درخواست همکاری این نمایندگی را اعلام نمودم . باتوجه به قرارداشتن دفترکاراینجانب در خیابان مولوی ونزدیکی به عزیزان افغانی در چهار راه مولوی ازشماعزیزان تقاضا میکنم در رابطه با انجام این عمل خداپسندانه وخیر تایید همکاری خود را اعلام نموده تا نحوه همکاری را به شما اعلام نمایم البته در راستای انجام این کار نیاز به همکارافغانی مورد تایید شمانیز میباشد. باتشکر احمد خیری نماینده رسمی بیمه عمر وتامین آتیه پاسارگاد در ایران شماره تماس : 55696469–09109217701–09122394495

  5. باسلام وآرزوی موفقیت . آیاامکان توضیع پاسپورت آنلاین برای افغانهای خارج ازافغانستان مثل ایران که مدرک تشخیص کارت شناسای کامپیوتری دارندامکان پذیراست یاخیر؟

  6. من تذکره از کابل دارم اما مدت 25سال است درولایت هرات زندگی میکنم آیا امکان دارد از طریق سایت ثبت نام وفورم پاسپورت راخانه پری نموده پاسپورت اخذنماییم برای خود؟لطفآ برایم معلومات بدهید.

    1. با عرض سلام خدمت تمام کارمندان ریاست پاسپورت .
      میخواهم بدانم که چی وقت ثبت نام انترنیتی شروع میشود اگر شروع شده به کجا ثبت نام کنیم این سایت که گذاشته بودید یوزر میخواهد . اگر راهنمایی کنید دور از لطف شما بعید نخواهدبود

  7. میخواهم بدانم که روند توزیع وثبت نام پاسپورت بصورت انلاین شروع شده است یا خیر ؟ اگر شروع شده پس لطف نموده سایت که از آن طریق ثبت نام می شود برایم ارسال نماید تشکر .
    با احترام
    علی ( نیکزاد)

  8. بسیار کار عالی است خداوند شما را درین راستا همکاری نصیب کند و من شخصا بسیار خوشحال هستم اینکه رشوت و واسطه بازی تمام گردد

  9. روند خوبی است دولت باید تطبیق کند نشود که کارشان به امضاء بسته شود آروز دارم به این کارموفقانه عملی شود.

  10. بسیار کار عالی است همه مردم که دست رس به انترنیت دارد میتوانند که پاسپورت کمپوترایز حاصل کنند روند خوب و عالی است کامیابی تان ار الله ارزو داریم بیدونی رشوت وبیدونی واسطه بار کامیابی تان ارزو داریم
    وسلام

    1. این کار خیلی خوب شد. یک اقدام نیک و واقعاً سهولت برا ی مردم و ملت ستمکش افغانستان و جلو گیری از ضیاع وقت میباشد. همچنان از سوء استفاده جلو گیری میشود.و مردم ازین وقت برای سائر ما احتیاج خویش بهترین بهره گیری میکنند.امید وارم سایت دسترسی به طی مراحل جهت اخذ پاسپورت نیز برای مردم راهنمائی گردد.
      با احترام
      شریفی

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *