سه حمله بر مراکز ثبت‌نام رأی‌دهندگان در نخستین هفته‌ی کاری این مراکز

اطلاعات روز

اطلاعات روز: در نخستین هفته‌ی آغاز ثبت‌نام رأی‌دهندگان سه مرکز ثبت‌نام در سه ولایت هدف حملات مسلحانه قرار گرفته است.
بامداد روز گذشته (جمعه، 31 حمل) افراد مسلح بر یک مرکز ثبت‌نام رأی‌دهندگان در مرکز ولایت بادغیس حمله کرده، یک نیروی امنیتی در این مرکز را کشته و دو نیروی امنیتی دیگر را زخمی کردند.
مصطفا مصدق، رییس کمیسیون مستقل انتخابات در بادغیس به اطلاعات روز می‌گوید که به کارمندان این کمیسیون به‌دلیل این‌که آنان در آن ساعت در مرکز حضور نداشتند، آسیبی نرسیده است.
شام روز پنج‌شنبه افراد مسلح موترسایکل‌سوار دو نگهبان یک مرکز ثبت‌نام رأی‌دهندگان در شهر جلال‌آباد را کشتند.
سه روز پیش نیز افراد مسلح سه کارمند و دو پولیس یک مرکز ثبت‌نام رأی‌دهندگان در ولایت غور را با خود به جای نامعلومی انتقال دادند که روز پنج‌شنبه با پادرمیانی بزرگان قومی این افراد از بند رها شدند.
هرچند مقام‌های محلی ولایت‌های غور و بادغیس به اطلاعات روز می‌گویند که عاملان این رویدادها در این دو ولایت افراد گروه طالبان‌اند، اما تاکنون هیچ گروهی به‌شمول طالبان مسوولیت این رویدادها را به‌عهده نگرفته است.
کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان حمله بر مرکزهای ثبت‌نام‌های رأی‌دهند‌گان را نگران‌کننده خوانده و از نیروهای امنیتی خواسته که امنیت انتخابات را تأمین کنند.
وزارت امور داخله می‎گوید که با تمام امکانات، امنیت انتخابات را تأمین خواهد کرد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید