حمله‌ی تهاجمی طالبان بر ولسوالی کجران دایکندی؛ ۱۳ سرباز امنیتی کشته شدند

اطلاعات روز

اطلاعات روز: دفتر مطبوعاتی والی دایکندی از حملات تهاجمی گروه طالبان بر پاسگاه‌های امنیتی در ولسوالی کجران این ولایت خبر داده است.

علی‌اکبر ناطقی، سخنگوی والی دایکندی امروز سه‌شنبه (۲۴ میزان) به روزنامه‌ی اطلاعات روز گفت که طالبان شب گذشته بر چندین پاسگاه امنیتی در ولسوالی کجران این ولایت حمله کرده‌اند که در نتیجه‌ی ۱۳ نفر از نیروهای امنیتی کشته و ۱۳ سرباز دیگر زخمی شده‌اند.

آقای ناطقی گفت که در میان کشته‌شدگان، دو نفر از نیروهای خیزش مردمی، سه سرباز پولیس و هشت نفر از نیروهای ارتش شامل اند.

او افزود: «شب گذشته گزارش‌های امنیتی از حملات تهاجمی طالبان به ولسوالی کجران به ما رسید. تدابیر زمینی و هوایی از سوی بخش‌های امنیتی سنجیده شد و حمله‌ی اول با مانور نظامی از طریق هوا دفع شد. نیروها در پوسته‌ها توظیف بودند که ساعت یک شب گذشته طالبان حملات تهاجمی‌شان را به گونه‌ی پیشرفته و با تانک‌های زرهی آغاز کردند، سلاح‌های لیزری داشتند و هرنوع سلاح پرسونل امنیتی ما به تانک‌های آنان کار نمی‌کرد.»

سخنگوی والی دایکندی تأکید کرد که در جریان این حمله‌ی تهاجمی طالبان، سه پاسگاه امنیتی سقوط کرده و به آتش کشیده شده است. به گفته‌ی او، طالبان تمامی تجهیزات نظامی این پاسگاه‌ها را با خود برده‌اند.

آقای ناطقی گفت: «مشکل عمده این‌جا بود که ما سر شب، وقتی که آمادگی داشتیم، نیروهای هوایی از قندهار آمدند و طالبان متواری شدند، وقتی دوباره طالبان حمله را شروع کردند، به قول‌اردو و نیروهای ایتلاف به تماس شدیم، اما متأسفانه ما را حمایت نکردند. وقتی که حمایت هوایی نداشتیم، طالبان از طریق زمین با سلاح‌های پیشرفته مجهز بودند و نیروهای امنیتی مقاومت نتوانستند.»

او افزود که در حال حاضر وضعیت به گونه‌ی عادی است و جلسه‌ی امنیتی در مرکز ولایت برگزار شده تا کمبودات تشخیص شود.

ولسوالی کجران دایکندی هم‌مرز با ولایت هلمند و ناامن‌ترین ولسوالی در دایکندی است که هر از گاهی شاهد درگیری میان نیروهای امنیتی و جنگجویان طالبان بوده است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه