عاطف مشعل به عنوان سفیر جدید افغانستان در پاکستان تعیین شد

اطلاعات روز

اطلاعات روز: شکرالله عاطف مشعل، رییس پیشین کرکت بورد کشور به ‌عنوان سفیر جدید افغانستان در پاکستان تعیین شد.

آقای مشعل به ‌جای حضرت عمر زاخیلوال به این سمت گماشته شده است.

این در حالی است که پیش از این عمر زاخیلوال، سفیر پیشین افغانستان در اسلام‌آباد گفته بود که از رییس‌جمهور غنی خواسته است تا کسی دیگر را به‌ جای او در این سمت انتخاب کند.

آقای زاخیلوال در ماه قوس سال 1394 به عنوان سفیر افغانستان در اسلام‌آباد تعیین شده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه