وزارت دفاع: یک نفر در سانحه‌ی یک چرخبال ارتش در قندهار زخمی شده است

اطلاعات روز
اطلاعات روز
MOD

اطلاعات روز: وزارت دفاع کشور اعلام کرده است که یک چرخبال ارتش شب گذشته در ولسوالی پنجوایی ولایت قندهار در جریان نشست دچار سانحه شده است.

در اعلامیه‌ی این وزارت که امروز سه‌شنبه‌ (بیستم قوس) منتشر شده،‌ آمده است که یک چرخبال MI17 لوای 777 ارتش که شب گذشته مصروف پرواز تعلیمی شبانه بود، هنگام نشست در ساحه‌ی «شیگی ریگ» ولسوالی پنجوایی دچار سانحه شده و بخشی از آن تخریب شده است.

در اعلامیه گفته شده است که دلیل این رویداد خاکی بودن محل نشست چرخبال بوده است.

وزارت دفاع همچنان گفته است که در این رویداد یک نفر زخمی شده و به شفاخانه منتقل شده است.

بر اساس اعلامیه،‌ نیروهای کماندو برای تأمین امنیت ساحه الی انتقال چرخبال به میدان هوایی قندهار، به ساحه اعزام شده‌اند.

این در حالی است که دو شب پیش نیز یک چرخبال ارتش به دلیل مشکلات فنی در نزدیکی میدان هوایی قندهار سقوط  کرده بود که در نتیجه پنج نفر از سربازان ارتش زخمی شده بودند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه