پولیس کابل: نُه فرد «معتاد به مواد مخدر» با شلیک گلوله به قتل رسیده‌اند

اطلاعات روز

اطلاعات روز: مسئولان در فرماندهی پولیس کابل می‌گویند که نُه نفر در مربوطات حوزه‌ی ششم امنیتی شهر کابل با شلیک گلوله به قتل رسیده‌اند.

فردوس فرامرز، سخن‌گوی فرماندهی پولیس کابل به روزنامه اطلاعات روز گفت که این افراد حوالی ساعت 8:00 شب گذشته (شنبه، 26 دلو) در دامنه‌ی کوه «قوریغ» در یک ساحه‌ی غیر رهایشی به قتل رسیده‌اند.

آقای فرامرز همچنان گفت که افراد کشته شده معتاد به مواد مخدر بوده‌اند. به گفته‌ی او، تا کنون دلیل و انگیزه‌ی این رویداد مشخص نشده است. عاملان این رویداد نیز شناسایی نشده است.

او در ادامه گفت که اجساد این افراد به طب عدلی منتقل شده و موضوع تحت بررسی پولیس قرار دارد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه