هفت نفر در حمله‌ی طالبان بر کاروان والی غور زخمی شدند

اطلاعات روز

کاروان موترهای عبدالظاهر فیض‌زاده، والی غور شام امروز در مربوطات این ولایت با کمین طالبان برخورده است.

شماری از خبرنگاران محلی در ولایت غور به روزنامه اطلاعات روز گفته‌اند که عبدالظاهر فیض‌زاده، والی غور همراه با مقام‌های ارشد امنیتی این ولایت به‌خاطر بازدید از پاسگاه خارستان در غرب شهر فیروزکوه رفته بودند که هنگام برگشت با کمین طالبان برخورده‌اند.

نجیب نظری، خبرنگار محلی در غور گفت که در این رویداد شش نیروی دولتی و یک تصویربردار تلویزیون ملی زخمی شده‌اند. به خود والی غور در این رویداد آسیب نرسیده است.

مقام‌های رسمی در غور تا کنون در این باره اظهار نظر نکرده‌اند، اما طارق آرین، سخن‌گوی وزارت داخله با اشاره‌ی کوتاهی در این مورد،‌ گفته است: «کاروان موترهای والی غور به مرکز برگشت.»

گروه طالبان تا کنون در این باره چیزی نگفته است.

عبدالظاهر فیض‌زاده به‌تازگی به‌حیث والی غور تعیین شده است. پیش از او، نورمحمد کوهنورد والی غور بود. او به دنبال اعتراضات پی‌درپی ساکنان غور علیه خودش، برکنار شد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه