منابع محلی در ولایت سرپل تأیید میکنند که ولسوالی گوسفندی این ولایت بهدست جنگجویان گروه طالبان سقوط کرده است.
محمدنور رحمانی، رییس شورای ولایتی سرپل به روزنامه اطلاعات روز گفت که تأسیسات دولتی در مرکز این ولسوالی شب گذشته (دوشنبه، ۲۴ جوزا) بهدست طالبان افتاده است.
آقای رحمانی گفت که هماکنون از هفت از ولسوالی بهشمول شهر سرپل، پنج ولسوالی آن در کنترل جنگجویان طالبان است و دولت تنها بر شهر سرپل و ولسوالی بلخاب این ولایت تسلط دارد.
ولسوالی گوسفندی چهارمین ولسوالی است که در پنج روز اخیر بهدست جنگجویان گروه طالبان سقوط کرده است. چاشت روز گذشته، نیروهای امنیتی و دفاعی از ولسوالی سانچارک در پی حملهی طالبان بیرون شدند و این ولسوالی بهدست این گروه افتاد.
طالبان همچنین صبح روز گذشته ولسوالی صیاد و چهار روز پیش (جمعه، ۲۱ جوزا) هم ولسوالی سوزمهقلعه را سقوط دادند.
ولسوالی کوهستانات این ولایت نیز از چند سال پیش به این طرف در کنترل طالبان است.
ولایت سرپل در شمال کشور از ولایتهای ناامن است که جنگجویان طالبان در بیشتر نقاط این ولایت حضور و فعالیت گسترده دارند.