یک صراف مشهور در شهر هرات ترور شد

اطلاعات روز

منابع امنیتی طالبان در هرات تأیید می‌کنند که عبدالرحیم صدیقی، یکی از صرافان مشهور این ولایت در شهر هرات ترور شده است.

محمود رسولی، مسئول‌ مطبوعاتی قوماندانی امنیه‌ی طالبان در هرات به روزنامه اطلاعات روز گفت که آقای صدیقی شامگاه امروز (شنبه، ۱۸ جدی) در مقابل دروازه‌ی خانه‌اش در جاده‌ی خواجه صاحب، واقع در ناحیه‌ی هشتم شهر هرات ترور شده است.

رسولی افزود که صدیقی توسط دو فرد موترسایکل سوار ترور شده است.

عبدالرحیم صدیقی عضو هیأت مدیره‌ی صرافی‌های هرات بود. تا کنون انگیزه‌ی قتل این صراف مشخص نشده است. مسئول مطبوعاتی قوماندانی امنیه طالبان در هرات می‌گوید که تحقیقات در این زمینه آغاز شده است.

اما برخی از منابع مردمی به اطلاعات روز گفته‌اند که آقای صدیقی در درگیری با آدم‌ربایان جان باخته است.

آدم‌ربایی یکی از جدی‌ترین چالش‌های سد راه فعالیت طبقه سرمایه‌گذار در هرات است.

با تسلط طالبان بر هرات و نبود نیروی متخصص کشفی، آمار آدم‌ربایی افزایش یافته است.

طی یک ماه اخیر چندین مورد آدم‌ربایی در هرات رخ داده است و برخی از افراد در بدل پرداخت پول رها شده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه