۲۳۱ زندانی به مناسبت ماه رمضان از زندان قندهار آزاد شدند

اطلاعات روز

مسئولان محلی طالبان در ولایت قندهار می‌گویند که به مناسبت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، ۲۳۱ نفر را از زندان مرکزی این ولایت آزاد کرده‌اند.

مولوی سید اخترمحمد آغا حسینی، مدیر زندان مرکزی قندهار امروز (سه‌شنبه، ۱۶ حمل) به روزنامه اطلاعات روز گفت که از جمله این زندانیان، ۱۱ نفر در فعالیت‌های جنایی دست داشتند و ۲۲۰ نفر دیگر معتاد به مواد مخدر بودند.

او افزود که در حال حاضر ۲۰۷۳ زندانی در زندان مرکزی این ولایت نگهداری می‌شود که ۴۷۵ نفر آنان به اتهام ارتکاب جرایم جنایی زندانی شده‌اند.

به‌گفته‌ی او، در حال حاضر ۳۸ زن و ۱۶ کودک نیز که در جرایم مختلف دست داشند، در این زندان نگهداری می‌شوند.

او علاوه کرد که ۱۵۴۴ زندانی دیگر در پرونده‌های مختلف دست دارند و پرونده‌های‌شان به‌زودی به ارگان‌های عدلی و قضایی فرستاده خواهد شد.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه