جسد یک مرد در مرکز دایکندی پیدا شد

اطلاعات روز
عکس: رادیو نسیم

منابع امنیتی طالبان در ولایت دایکندی از پیداشدن جسد یک مرد در مرکز این ولایت خبر می‌دهند.

این جسد امروز (چهارشنبه، ۱۴ ثور) از کوه‌های روستای “میش” مرکز ولایت دایکندی پیدا شده است.

یک منبع به روزنامه اطلاعات روز گفت که این جسد در نخست توسط باشندگان محل پیدا شده و آنان مسئولان طالبان را در جریان گذاشته‌اند.

اوگفت که نیروهای امنیتی طالبان در ساحه حضور یافته‌ و این جسد را از کوه پایین کرده‌اند.

به گفته‌ی این منبع امنیتی، هویت این مرد به‌دلیل‌ این‌که جسدش دیر در ساحه مانده، قابل شناسایی نیست. با این حال دلیل مرگ یا انگیزه‌ی قتل این مرد هم تاکنون روشن نیست.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه