سیلاب در ولسوالی جرم بدخشان خسارات مالی بر جای گذاشت

اطلاعات روز

منابع محلی طالبان در ولایت بدخشان می‌گویند که در دو روز اخیر از اثر جاری‌شدن سیلاب در ولسوالی جرم این ولایت، به کشت‌زارهای مردم آسیب رسیده است.

نثاراحمد احمدی، معاون والی طالبان در بدخشان می‌گوید که سیلاب‌های آنی در مناطق دامنه‌ی دشتک ولسوالی جرم، زمین‌های زراعتی را تخریب و کشت‌زارهای لوبیا، گندم و باغ‌های میوه را آسیب زده است.

به‌گفته‌ی احمدی، سه کانال زراعتی و دو جوی آب در ساحه‌ی کمانگران این ولسوالی در پی جاری‌شدن سیلاب تخریب شده است.

معاون والی طالبان در بدخشان می‌گوید که مردم نگرانند و درصورتی‌که کانال‌ها و جوی‌های آب بازسازی نشوند، کشت‌زارهای باقی‌مانده‌ی آنان نیز خشک خواهد شد.

این درحالی است که باران‌های موسمی همواره در بخش‌های مختلف کشور خسارات جانی و مالی در پی داشته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه