یک دختر ۱۷ ساله در تخار هنگام گرفتن عکس با سلاح، خودش را کُشت

اطلاعات روز
عکس: آرشیف

یک منبع در ولایت تخار می‌گوید که یک دختر ۱۷ ساله، هنگامی که می‌خواست با تفنگچه عکس بگیرد، دست‌اش به ماشه سلاح رفته و «تصادفی» بر خودش شلیک کرده است.

به گفته‌ی منبع، این حادثه دیروز، شنبه (۲۵ سرطان) در منطقه‌ی «نهر چمن» شهر تالقان، مرکز ولایت تخار رخ داده است.

منبع افزود که این دختر ابتدا در پی اصابت گلوله به زیر گلویش زخمی شده بود؛ اما در شفاخانه جان داده است.

منابع رسمی طالبان در تخار تاکنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

موارد مشابه در گذشته نیز از برخی ولایت‌ها گزارش شده بود.

چندی پیش مردی در ولایت زابل هنگام پاک‌کاری سلاح، به سمت برادر و برادرزاده‌اش شلیک کرده و آنان را کشته بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
1 دیدگاه