جمع‌آوری پسته در بادغیس آغاز شد

اطلاعات روز

 ساکنان ولایت بادغیس با آغاز روند جمع‌آوری پسته، به جنگلات پسته این ولایت هجوم آورده‌اند.
 
«شول» پسته شامگاه امروز (سه‌شنبه، ۴ اسد) ابتدا از ولسوالی‌های مُقر و آبکمری بادغیس شکستانده شده است.
 
 فرماندهی امنیه‌ی طالبان در بادغیس با نشر اعلامیه‌ای گفته است که قرار بود در یک برنامه رسمی «شول» جنگلات پسته این ولایت شکستانده شود؛ اما مردم عجله کردند.
 
بزرگ‌ترین جنگلات پسته‌ی افغانستان در ولایت بادغیس موقعیت دارد. گفته می‌شود که این ولایت حدود ۳٠ هزار هکتار جنگل پسته دارد.
 
امسال جمع‌آوری و فروش پسته می‌تواند بحشی از مشکلات اقتصادی ساکنان بادغیس را حل کند.
 
 

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه