اطلاعات روز: در عملیات مشترک نیروهای امنیتی کشور در شماری از ولایتهای کشور، دستکم ۳۷ طالب تروریست کشته شدند. در خبرنامهی ارسالی وزارت امور داخلهی کشور به روزنامهی اطلاعات روز آمده است، این عملیات در مربوطات ولایتهای فراه، لوگر، لغمان، پروان، ننگرهار و غزنی راهاندازی شدهاند.
در این عملیات ۵۵ طالب تروریست دیگر زخمی و یک شورشی دیگر از سوی نیروهای امنیتی کشور بازداشت شده است. بر اساس خبرنامهی وزارت امور داخله، این عملیات برای پاکسازی بعضی از مناطق کشور از وجود هراسافگنان طالب و تأمین امنیت بهتر در مربوطات چند ولایت یاد شده راهاندازی شدهاند.
در خبرنامه آمده است، بیشترین تلفات به هراسافگنان طالب در ولایتهای لغمان و فراه وارد شده است. در این عملیات مقداری جنگافزار سبک و سنگین نیز بهدست نیروهای امنیتی کشور افتاده است. در بخش دیگر خبرنامه آمده است، نیروهای پولیس در یک اقدام دیگر دو حلقه ماین را از مربوطات ولایتهای هلمند و تخار کشف و خنثا کردهاند.