نصیراحمد فایق: افغانستان همچنان قربانی تروريسم است

آذر

نصیراحمد فایق، نماینده افغانستان در سازمان ملل می‌گوید که این کشور هنوز هم قربانی تروريسم است و مردم آن از اعمال تروریستی و تهدیدات ناشی از حضور گروه‌های تروریستی رنج می‌برند.
 
او این مطلب را امروز (یک‌شنبه، ۳۰ اسدا) به مناسبت ۲۱ آگست یا روز بین‌المللی یادبود و گرامی‌داشت از قربانیان تروريسم مطرح کرده است.
 
او در رشته توییتی نوشته است که نمایندگی دایمی افغانستان در سازمان ملل پنج سال قبل، قطعنامه‌ای را با حمایت ۹۵ کشور به‌خاطر شناسایی و اعلام این روز به مجمع عمومی این سازمان ارایه کرد و قطعنامه به اتفاق آراء به تصویب رسید.
 
 به گفته‌ی او سپس به ابتکار نمایندگی دایمی افغانستان، گروه دوستان قربانیان تروریسم ایجاد شد و دومین قطعنامه هم برای افزایش و جلب کمک‌های بین‌المللی برای قربانیان تروريسم به تصویب رسید.
 
فایق نوشته به رغم این تلاش‌ها، هنوز هم افغانستان قربانی تروريسم است و مردم آن از اعمال تروریستی و تهدیدات ناشی از حضور گروه‌های تروریستی رنج می‌برند.
 
امریکا و متحدانش پس از حملات یازدهم سپتامبر در سال ۲۰۰۱ به هدف مبارزه با تروریسم از جمله القاعده به افغانستان حمله کردند و حکومت اول طالبان فروپاشید.
 
این کشورها پس از ۲۰ سال از افغانستان خارج شدند و این کشور دوباره به دست طالبان افتاد. اکنون‌ کشورهای غربی نگران هستند که افغانستان دوباره به پناهگاه گروه‌های تروریستی تبدیل شود.
 
در حالی‌که طالبان به امریکا وعده مبارزه با تروریسم را داده‌، اخیرا ایمن‌الظواهری، رهبر القاعده در حمله هوایی امریکا در کابل کشته‌ شد.
 
 

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه