فایق: سازمان ملل کمک‌ها به آسیب‌دیدگان سیلاب نورستان را افزایش دهد

اطلاعات روز
Photo: UN

نصیراحمد فایق، سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل متحد از این سازمان خواست که کمک‌های نجات‌بخش به آسیب‌دیدگان سیلاب در نورستان را افزایش دهد.

آقای فایق امروز (چهارشنبه، ۳۱ سرطان) با نشر پیامی با قربانیان این حادثه ابراز همدردی کرد.

نماینده‌ی افغانستان در سازمان ملل از تلاش‌های مداوم امدادگران بشردوستانه که برای ارزیابی نیازها و ارائه‌ی کمک‌های فوری تلاش می‌کنند، قدردانی کرده است.

او افزوده است: «از آژانس‌های سازمان ملل و شرکای بشردوستانه می‌خواهم که به سرعت کمک‌های نجات‌بخش برای جوامع آسیب‌دیده را افزایش دهند.»

سیلاب‌های مرگ‌بار و ویرانگری عصر دوشنبه در شرق افغانستان سرازیر شد. ولایت‌های نورستان، ننگرهار و لغمان از این سیلاب‌ها متا‌ثر شدند.

سیلاب بیشترین تلفات انسانی و خسارات مالی را در پارون، مرکز ولایت نورستان به جا گذاشت. اداره‌ی آمادگی مبارزه با حوادث می‌گوید تا هنوز جان باختن ۲۳ نفر و زخمی شدن ۸۰ نفر تأیید شده و حدود ۱۰۰ نفر دیگر هنوز ناپدید هستند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه