انفجار در نزدیکی سفارت روسیه در کابل؛ ۱۱ کُشته و زخمی به یک شفاخانه انتقال داده شده‌اند

آذر
عکس: رسانه‌های اجتماعی

منابع در شفاخانه استقلال کابل که در نزدیکی انفجار امروز قرار دارند، می‌گویند که از این انفجار یک کشته و ۱۰ زخمی به این شفاخانه منتقل شده‌اند.

یک منبع به روزنامه اطلاعات روز گفت که هشت نفر از زخمیان در حال حاضر بستری و سایر زخمیان رخصت شده‌اند.

منبع درباره‌ی هویت قربانیان جزئیات ارائه نکرد.

آمار کلی تلفات انفجار امروز تاکنون روشن نیست.

این انفجار در نزدیکی سفارت روسیه در جاده دارالامان رخ داده است. یک منبع در سفارت روسیه انفجار در نزدیکی بخش کنسولی این سفارت را تأیید کرده است.

صدای انفجار حوالی ساعت ۱۱:۰۰ قبل‌ازظهر امروز (دوشنبه، ۱۴ سنبله) شنیده شده است. نوعیت این انفجار تاکنون روشن نیست.

مسئولان امنیتی طالبان در کابل تاکنون در این زمینه چیزی نگفته‌اند.

گفته می‌شود که دانشجویان افغانستانی و افراد دارای اقامت روسیه، هنگام انفجار در بیرون سفارت منتظر دریافت ویزا بودند.

مسئولیت این انفجار را تاکنون کسی و یا گروهی بر عهده نگرفته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه