طالبان در تخار یک زن و سه مرد را به‌‌اتهام رابطه‌ نامشروع بازداشت کردند

آذر

فرماندهی امنیه‌‌ی طالبان در ولایت تخار می‌گوید که یک زن و سه مرد مجرد را به‌اتهام رابطه نامشروع بازداشت کرده‌ است.

این افراد عصر امروز (دوشنبه، ۲۱ سنبله) از ناحیه‌ی پنجم شهرتالقان، مرکز تخار بازداشت شده‌اند.

مبین صافی، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌‌ی طالبان در تخار گفته است که این سه نفر حین انجام زنا گرفتار شده‌اند.

صافی گفته‌ است افراد متهم به جرم‌شان اعتراف کرده‌اند و در حال حاضر تحت نظارت قرار دارند.

یک منبع مؤثق به روزنامه اطلاعات روز گفت این متهمان حین بازدشت از نیروهای نیروهای طالبان به‌شدت لت وکوب شده‌اند.

در یک سال گذشته بازداشت و محاکمه افراد به اتهام روابط نامشروع از سوی طالبان تخار افزایش یافته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه