مراسم عروسی دسته‌جمعی ۱۰۰ زوج جوان در سرپل برگزار شد

آذر

مراسم ازدواج دسته‌جمعی ۱۰۰ زوج جوان امروز (جمعه، ۲۵ سنبله) در شهر سرپل با حمایت مالی یک تاجر برگزار شد.

در این مراسم شماری از باشندگان سرپل و مقام‌های محلی طالبان حضور داشتند.

مفتی عمیر سرپلی، رییس اطلاعات و فرهنگ سرپل می‌گوید که محمد اکبر سلطان‌زاده، از تاجران ملی مصارف این مراسم را پرداخته است.

به گفته‌ی او، برای هر زوج وسایل خانه و ۲۰ هزار افغانی پول نقد نیز اهدا شده است.

عبیدالله و محمد مراد، دو نفر از تازه‌ دامادان می‌گویند که به‌خاطر مشکلات اقتصادی نمی‌توانستند مراسم عروسی‌شان را برگزار کنند.

هفته قبل نیز مراسم عروسی دسته‌جمعی ۴۰ زوج با همکاری اتحادیه سرپلی‌ها مقیم خارج، در شهر سرپل برگزار شده بود.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه