بانک مرکزی افغانستان
عکس: آرشیف

بانک مرکزی، استخبارات طالبان را متهم به دخالت در مسئولیت‌های خود کرد

بانک مرکزی افغانستان (د افغانستان بانک) که تحت کنترل طالبان است، استخبارات این گروه را متهم به دخالت در مسئولیت‌هایش کرده است.

در اعلامیه‌ی بانک مرکزی که امروز (یک‌شنبه، ۱۰ میزان) منتشر شد، آمده است: «از روز گذشته مکتوبی که ظاهرا از سوی اداره استخباراتی رياست ۰۴۱ صادر شده باشد در شبکه‌های اجتماعی دست‌بدست می‌شود که گویا صرافان و عرضه‌کنندگان خدمات پولی مبادله و انتقال مبالغ اسعاری را نباید انجام دهند».

بانک مرکزی با بیان این‌که در زمینه این مکتوب با این بانک هماهنگی نشده است، افزوده که اتخاذ هر فیصله و تصمیم در قبال سکتور مالی و بانکی، چگونگی استفاده از اسعار خارجی و نحوه مبادلات، از مجرای د افغانستان بانک و با درنظرداشت قوانین و مقررات مربوطه صورت می‌گیرد.

گفته می‌شود که استخبارات طالبان دستور منع استفاده از کلدار پاکستانی را صادر کرده است.

بانک مرکزی اما خاطرنشان کرده است که برای ترویج پول افغانی و جلوگیری از استفاده اسعار خارجی در معاملات اقدام لازم را انجام داده است.

بانک مرکزی از صرافان، عرضه‌کنندگان خدمات پولی و شهروندان کشور خواسته که معاملات خود را در پرتو قوانین و مقررات این بانک انجام دهند.