افراد ناشناس در سرپل یک مرد را شکنجه نموده و کشتند

اطلاعات روز
اطلاعات روز

مسئولان امنیتی طالبان در سرپل تأیید می‌کنند که افراد ناشناس در ولسوالی صیاد این ولایت یک مرد را شکنجه نموده و کشته‌اند.

این رویداد روز گذشته (شنبه، ۱۴ عقرب) در روستای «انگشکه» ولسوالی صیاد رخ داده است.

دین‌محمد نظری، سخن‌گوی فرماندهی امنیه‌ی طالبان در سرپل از مقتول محمدنعیم نامبرد و گفت که این مرد ابتدا مورد لت‌وکوب قرار گرفته و سپس با دستمال خفه شده است.

او درباره‌ی هویت مقتول جزئیات ارائه نکرده است.

به‌گفته‌ی نظری، تا اکنون انگیزه‌ی این قتل روشن نیست.

موارد قتل‌های مرموز اخیرا افزایش یافته است.

دو شب قبل نیز افراد مسلح در فاریاب دو کارگر و یک مسئول امنیتی یک معدن نمک را تیرباران کرده بودند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه