طالبان ۳۰۰ نفر را از صفوف‌شان در تخار اخراج می‌کنند

اطلاعات روز

ملا هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان در یک فرمان تازه از مسئولان نظامی این گروه در ولایت تخار خواسته است که ۳۰۰ نفر از اعضای طالبان را که از آنان به‌عنوان «افراد نامطلوب و استفاده جو» یاد کرده، از صفوف‌شان اخراج کنند.

یک منبع معتبر در مقام ولایت تخار که خواست هویت‌اش افشا نشود، امروز ( دوشنبه، ۳۰ عقرب) به روزنامه اطلاعات روز گفت که طالبان یک کمیسیون را ایجاد کرده‌اند و قرار است این ۳۰۰ نفر را اخراج کنند. به‌گفته‌ی منبع، بیشتر افرادی که قرار است اخراج شوند، از اقوام ازبیک و تاجیک هستند.

منبع افزود که روز گذشته شماری از این افراد نزد مولوی ضیاءالرحمان مدنی، والی تخار رفته و از تصمیم رهبری طالبان انتقاد کرده‌اند. این افراد خواستار تجدید نظر در تصمیم رهبر طالبان شده‌اند.

منبع علاوه کرد که والی طالبان برای تخار به دفتر رهبری این گروه در قندهار تماس گرفته، اما پاسخ رد دریافت کرده است.

مسئولان محلی طالبان در تخار تاکنون به‌گونه‌ی رسمی در این مورد چیزی نگفته‌اند.

این درحالی است که در طی بیش از یک سال گذشته بارها گزارش‌هایی از تصفیه‌ی صفوف طالبان منتشر شده است. طبق ادعای این گزارش‌ها، طالبان تلاش دارند صفوف این گروه را از حضور سایر اقوام خالی کنند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه