جسد یک مرد جوان در فاریاب پیدا شد

آذر
عکس: آرشیف

منابع محلی در ولایت فاریاب در شمال کشور می‌گویند که جسد یک مرد جوان در ولسوالی پشتون‌کوت این ولایت پیدا شده است.

منابع به روزنامه اطلاعات روز گفتند که این جسد امروز (چهارشنبه، ۹ قوس) از منطقه‌ی «خشت‌پل» ولسوالی پشتون‌کوت پیدا شده است.

به‌گفته‌ی منابع، جسد متعلق به یک مرد جوان است که حدود ۳۰ سال سن داشته است.

منابع افزودند که طالبان این جسد را پیدا و به سردخانه‌ی شفاخانه شهر میمنه منتقل کرده‌اند.

تاکنون هویت این جسد مشخص نشده است.

در همین حال، یک منبع از شفاخانه شهر میمنه به روزنامه اطلاعات روز گفت که این مرد احتمالا توسط چوب یا سنگ به قتل رسیده است. این منبع گفت که از قتل این مرد جوان سه الی چهار روز می‌گذرد.

مسئولان محلی طالبان در فاریاب پیداشدن این جسد را تأیید می‌کنند، اما می‌گویند که هویت این مرد تاکنون مشخص نشده است.

پس از تسلط طالبان بر افغانستان، قتل‌های هدفمند و انتقام‌جویانه به رغم اطمینان این گروه از تأمین امنیت، افزایش یافته است.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه