یوناما: ممنوعیت کار زنان میلیون‌ها نفر را در افغانستان متأثر خواهد کرد

دفتر معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) می‌گوید که فرن اکویزا، معاون هماهنگ‌کننده‌ی امور بشری این سازمان با سرپرست وزارت صحت عامه طالبان دیدار کرده است.

یوناما امروز (سه‌شنبه، ۶ جدی) در صفحه‌ی فیس‌بوک خود نوشته است سازمان ملل متحد خواهان رفع کامل ممنوعیت اعلام شده توسط طالبان در خصوص فعالیت زنان در مؤسسات غیردولتی داخلی و بین‌المللی است.

این دفتر گفته است که این ممنوعیت میلیون‌ها نفر از آسیب‌پذیرترین شهروندان افغانستان را متأثر خواهد ساخت.

طالبان کار زنان در مؤسسات غیردولتی داخلی و بین‌المللی در افغانستان را منع کرده‌اند و این اقدام واکنش‌های جهانی را در پی داشته است.

تا اکنون دست‌کم چهار سازمان بین‌المللی کمک‌رسان در اعتراض به منع کار زنان در مؤسسات غیردولتی توسط طالبان، فعالیت‌های خود را در افغانستان به حالت تعلیق درآورده‌اند.