طالبان در قندهار نُه نفر را در ملاءعام شلاق زدند

آذر
عکس: شبکه‌های اجتماعی

طالبان در شهر قندهار نه مرد را به ارتکاب دزدی و داشتن رابطه‌ی نامشروع در ملاءعام شلاق زده‌اند.

عطالله زید، سخن‌گوی والی طالبان در قندهار می‎‌گوید که سه نفر این افراد متهم به داشتن رابطه‌ی نامشروع و شش نفر دیگر متهم به دزدی بودند. آنان در دادگاه طالبان از ۳۵ تا ۳۹ ضرب شلاق محکوم شده بودند.

حکم دادگاه طالبان درباره‌ی این افراد امروز (سه‌شنبه، ۲۷ جدی) در ورزشگاه فوتبال قندهار اجرا شده است.

پس از حاکمیت دوباره‌ی طالبان، این نخستین‌بار است که حکم شلاق در قندهار در ملاءعام اجرا می‌شود.

همزمان ادعا می‌شود که طالبان در قندهار چهار نفر را قطع دست کرده‌اند؛ اما سخن‌گوی والی این گروه این ادعا را رد کرد.

طالبان تا اکنون یک مورد حکم قصاص و صدها مورد حکم شلاق را در کابل و ولایت‌ها در ملاءعام اجرا کرده‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه