ساکنان خواجه‌غار تخار: یک زورمند محلی با همکاری طالبان زمین‌های ما را غصب کرده است

اطلاعات روز
عکس: ارسالی به اطلاعات روز

شماری از باشندگان روستای «هزار باغ» ولسوالی خواجه‌غار ولایت تخار در شمال‌شرق کشور از آنچه که غصب زمین‌های‌شان توسط یک «زورمند محلی» با همکاری طالبان می‌‌خوانند، شکایت دارند.

باشندگان این روستا امروز (سه‌شنبه، ۴ دلو) در صحبت با روزنامه اطلاعات روز گفتند که زمین‌های‌شان از سوی یک «زورمند محلی» به نام «حاجی عبدالرحیم» که هیچ سندی رسمی در دست ندارد، در حال غصب است.

آن‌ها مدعی اند که این زمین‌های پدری‌شان است و مدارک زیادی نیز در اختیار دارند.

یکی از ساکنان روستای «هزار باغ» ولسوالی خواجه‌غار گفت: «حدود ۱۵۰ سال می‌شود که این زمین‌ها از اجداد به ما میراث مانده است. اما حالا عبدالرحیم با همکاری طالبان تلاش دارد تا زمین‌ها را از ما بگیرد.»

او از حکومت محلی طالبان در تخار خواست که جلوی غصب زمین‌های‌شان از سوی این فرد را بگیرد.

در همين حال، عبدالرحیم، فردی که متهم به‌ غصب زمین‌‌های مردم است، می‌گوید که از دوهزار جریب زمین در این منطقه اسناد رسمی دارد. به‌گفته‌ی او، اگر مردم خواسته باشند از راه قانونی این جنجال را حل خواهد کرد.

مقام‌های طالبان در تخار تاکنون در این مورد چیزی نگفته‌اند.

از روزنامه‌نگاری مستقل حمایت کنید

محدودیت‌های گسترده بر رسانه‌ها و فضای عمومی در افغانستان، دسترسی شهروندان به اطلاعات مستقل را محدود کرده است. در چنین شرایطی، «اطلاعات روز» متعهدانه و مستقل به کار خود ادامه می‌دهد تا حقیقت قربانی خاموشی و فراموشی نشود.

ما وابسته به هیچ قدرتی نیستیم و تنها برای مردم می‌نویسیم.

مأموریت ما افشای فساد، بازتاب صدای سرکوب‌شدگان، تقویت پاسخگویی صاحبان قدرت، و پشتیبانی از چشم‌اندازی است که در آن همه شهروندان افغانستان از حقوق و آزادی‌های برابر برخوردار باشند و در صلح زندگی کنند.

خبرنگاران ما در شرایط دشوار و گاه خطرناک فعالیت می‌کنند تا گزارش‌های دقیق، منصفانه و مبتنی بر واقعیت منتشر شود و روایت‌های مردم به حاشیه رانده نشود. تداوم این کار، به حمایت مخاطبان و حامیان مستقل وابسته است.

هر کمک، فارغ از میزان آن، به ادامه روزنامه‌نگاری مستقل کمک می‌کند. اگر امکان کمک مالی ندارید، همرسانی این درخواست و تشویق دیگران به حمایت نیز سهمی مهم در تقویت این مسیر دارد.

در کنار حقیقت بایستید
از اطلاعات روز حمایت کنید

برای حمایت اینجا کلیک کنید
با دیگران به‌‌ اشتراک بگذارید
بدون دیدگاه